WTC-MTB Ravels-Eel gaat voor 3xF

Fietsen for Fun. Over gemiddelden wordt veel gelogen. Bij biljarten, bij bedverhalen maar ook bij het fietsen. Vele racefietsers in clubverband kunnen maar geen afscheid nemen van hun kaske, tellerke. Dat is geen enkel probleem maar in groep fietsen wordt dan vaak moeilijker want niet iedereen kan of wil even hard fietsen. En geef toe: “ Niet mee kunnen is afgaan”. 

Daarom gaat WTC-MTB met hun B-ploeg het over een andere boeg gooien en kiest voluit voor 3xF: Fietsen For Fun.

Het recept is simpel: Iedereen kan meerijden en er wordt niet aan een streefgemiddelde gedacht. We fietsen sportief maar zijn geen Van Aertsen. 

Wegkapiteins nemen het voortouw en zorgen ervoor dat iedereen met heel veel fun kan fietsen. Al te ijverige (snellere) fietsers worden onmiddellijk ter orde geroepen zodat we in groep samen vertrekken en ook samen aankomen. 

Iedereen is dan ook welkom. U hoeft geen lid van WTC-MTB te zijn want wat nog niet is, kan eventueel komen. Jong of oud, man of vrouw, beginneling en niet getraind,  het maakt niet uit. We vertrekken elke donderdag om 19.00, zaterdag om 13.00 en zondag om 9.00 aan de kathedraal van Ravels-Eel. Daar eindigt ook de rit steeds. Omdat we dan…u heeft het al begrepen…tegenover iets kunnen drinken. Nu enkel nog op het terras maar daar komt ongetwijfeld verandering in. Ontspannen babbelen we over de rit en hoeven het over één ding niet meer te hebben…het gemiddelde. 

et bestuur van WTC-MTB kijkt er naar uit om u  te verwelkomen op één van de ritdagen.